Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Oktatás képes leírás - Esztergom.tlap.hu
részletek »

Oktatás - Esztergom.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: esztergom.tlap.hu » Oktatás
Keresés
Találatok száma - 7 db
Ferences Gimnázium

Ferences Gimnázium

Assisi Szent Ferenc, rendalapítónk arra tanít minket, hogy az 'egyedül jó' Isten Fiának megtestesülése miatt nagyra értékeljük az emberi méltóságot, az egész teremtett világ iránt mélységes tiszteletet és szolidaritást érezzünk, és erre hívjuk fel a többi keresztény figyelmét is. A szegény, alázatos és megfeszített Krisztus példáját követve különös ragaszkodás fűz minket, Kisebb Testvéreket a szegényekhez és az élet perifériájára szorultakhoz. A Katolikus Egyházhoz ragaszkodva keressük a Lélek útmutatását a mai világban.

Gábor Dénes Főiskola

Gábor Dénes Főiskola

Esztergomi Konzultációs Központ E-mail: GDF Konzultációs Központ Október 1-én 10:15-től az esztergomi Dobó Katalin Gimnáziumban bemutató lesz az elektronikus távoktatásról (e-learning), melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Géniusz Plusz Oktatási kft

Géniusz Plusz Oktatási kft

Üdvözöljük a Géniusz Plusz Oktatási Kft weblapján! Hétvégi, hétköznap délutáni felnőttképzés, felnőttoktatás, távoktatás. A Géniusz Plusz által indított oktatás képzési formái lehetővé teszik, hogy Ön OKJ-s szakképesítést szerezzen. Esztergomi tanfolyamok: Bolti Eladó, Bútor-és lakástextil eladó, CNC forgácsoló, Élelmiszer- és vegyiáru-eladó, Kályhás (cserépkályha-készítő+kandallóépítő), Kereskedő, boltvezető, Logisztikai ügyintéző, Műszaki cikk eladó, Porcelán- és edényáru-eladó tanfolyam, Zöldség,- Gyümölcs eladó ...

Mária Valéria Nyelviskola

Mária Valéria Nyelviskola

Mária Valéria Nyelviskola Oktatási és Szolgáltató Központ A Mária Valéria Nyelviskola az Ister-Granum Eurorégió legelső, 1998 óta működő, nyelvoktatásra, tolmácsolásra, fordításra, munkaerőközvetítésre szakosodott intézménye, Budapesten, Esztergomban, Dorogon, Párkányban és Nyergesújfalun.

Nyelviskola Kft

Nyelviskola Kft

Az iskola által szervezett nyitott tanfolyamokon kívül az A Nyelviskola vállalatok részére kihelyezett tanfolyamokat is szervez a megrendelő igénye szerint, akár csoportos, akár egyéni oktatás formájában. A tanfolyamok részletes igény- és szintfelmérés alapján kidolgozott tanmenet és egyedileg kiválasztott tananyag szerint folynak, teljes mértékben alkalmazkodva a vállalat által meghatározott speciális igényekhez.

Tanácsok Angol Nyelvtanulóknak

Tanácsok Angol Nyelvtanulóknak

Gondolatok az angol nyelvtanulásról, tanácsok angol nyelvtanulóknak, avagy hogyan tanuljunk angolt úgy, hogy aztán el is érjük a nyelvtudást ... Ez az oldal azért jött létre, hogy némi humorral fűszerezve praktikus tanácsokkal lássa el az angol nyelvtanulókat. Találsz majd itt szótárjavaslatokat, gyakorlásra vonatkozó okosságokat, olvashatsz majd a nyelvtudás összetevőiről, lesznek itt a nyelvismeret megszerzését segítő linkek stb. Ez az írás közel 10 év tanítói tapasztalatának rövid összegzése. Segítségével lényegesen felgyorsulhat nyelvtanulásod tempója. Vágjunk is bele. Az angoltanulás ma. Kissé zűrzavaros terület a nyelvoktatás, mindenki más módszerre esküszik. Tanítják így, tanulják úgy az angol nyelvet, valakinek ez jön be, valakinek az. Vannak azonban olyan alapszabályok, amelyek betartása mindenképp fontos, ha sikert akarsz a nyelvtanulásban. A nyelvérzék és az angol nyelv. Gyomláljunk ki egy hamis gondolatot. Ez a nyelvérzék fogalma. Ilyen dolog nincs. Természetesen vannak kevésbé jó képességű tanulók, s ennek okán nekik a nyelv megtanulása tovább tart, de ez minden. Megjegyzés: Ha viszonylag zökkenőmentesen elolvastad idáig ezt a kis írást, akkor garantáltan van esélyed.

Tánckoktél Tánciskola

Tánckoktél Tánciskola

A Tánckoktél Tánciskola latin és standard társastánc, Salsa valamint Hip-Hop tánc oktatásával foglalkozik. Célunk, hogy a tánctanfolyam során minden tanítványunkat hozzásegítsük az általa kitűzött cél megvalósításához! Szeretettel várunk minden táncolni vágyót a Tánckoktél Tánciskolában!.

Tuti menü