Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esztergom linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Dömös - Esztergomi [3. oldal]
részletek »

Esztergom képes leírás: Dömös - Esztergomi [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: esztergom.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 96 db
Dömös Camping

Dömös Camping

Dömös Komárom-Esztergom megyében, a Duna jobb partján található. Esztergom 16 km, Budapest 45 km, Visegrád 5 km távolságra van Dömöstől. A településen a 11-es számú főút halad át. A Budapest - Szob vasútvonalon, mely a Duna balpartján húzódik, vasúti megállóhely van, közvetlenül a kompkikötő mellett. A kemping nyugodt környezetben a Duna-parton található.

Egyéni tanácsadás

Egyéni tanácsadás

Munkám során életvezetési nehézségekkel szembekerülő, konfliktusokkal küzdő egyénekkel, foglalkozom. Működési területemet tatabányai irodával bővítem. Szeretettel várom azokat, akik a mélyebb önismeret és hatékonyabb problémakezelés igényével keresnek újszerű megoldási lehetőségeket életútjuk során felmerülő problémáik megoldásához. Ehhez kínálom segítségül több éves szakmai tapasztalataimat. Várom az egyéni tanácsadásra történő jelentkezéseket Bábolna, Kisbér, Komárom, Oroszlány, Tatabánya, Tata, Dorog, Esztergom térségéből. Suri Irén pszichológus

El Greco Vendégház

El Greco Vendégház

Az El Greco Kávéház, Galéria és Vendégház sok-sok álmodozás, tervezgetés után, 2007 elején nyílt meg Esztergomban a Vízivárosban, a Várhegy tövében. Ebben a csendes, történelmi hangulatú városrészben szomszédaink a Balassa Múzeum - Régi Vármegyeháza - és a Keresztény Múzeum, de a város legtöbb érdekessége, látnivalója is karnyújtásnyi közelségben található. A felújított középkori Macskalépcsőn felkaptathatunk a várba, a Bazilikához, a Kis-Duna sétányon pár perces sétával eljuthatunk a belvárosba, vagy az Aquasziget Élményfürdőbe. A közeli Mária Valéria hídon pedig kényelmesen átgyalogolhatunk a szlovákiai Párkányba, miközben megcsodálhatjuk a város lenyűgöző dunai panorámáját.

Esküvői fotózás

Esküvői fotózás

Köszöntő Kedves Menyasszony / Vőlegény! Amennyiben esküvő fotóst keresel, ez a weboldal Neked készült, mivel a témája az esküvő fotózás, illetve esküvői fotós szolgáltatás. A galériában található első sorozat egy képes beszámoló, azaz esküvő riport. Elkapott pillanatok, apró részletek, melyek egymást követve a végére teljes, és összefüggő történetet mesélnek el egy esküvő fotós szemével. A több album egyéb stílusban készült esküvői képeket tartalmaz. Igyekeztem úgy válogatni galériámba képeimet, hogy átfogóan be tudjam mutatni az esküvői fotózás számos lehetőségét. Kellemes időtöltést kívánok!

Esztergom Honlapja

Esztergom Honlapja

Esztergom és a turizmus. Esztergom páratlan idegenforgalmi adottságokkal rendelkező város. A természet- és tájföldrajzi adottságoktól kezdve a kulturális és történelmi örökségen keresztül a sokoldalú kikapcsolódást lehetővé tévő regionális kínálatig és Budapest közelségéig minden tényező egy idegenforgalmi centrum szerepére predesztinálnák várost. Esztergom fejlett iparú iskolaváros Komárom-Esztergom megyében, az Esztergomi kistérségben, kötőváros a Duna folyam partján és igen kedvelt idegenforgalmi célpont. Az Árpád-korban Magyarország fővárosa, Esztergom vármegye, később Komárom-Esztergom megye székhelye volt 1950-ig. Az esztergomi érsek székvárosaként a római katolikus egyház magyarországi központja volt. Kevesek tudják, hogy a városban alakult meg 1881-ben a Magyar Vöröskereszt elődje, és a magyar repülés egyik bölcsője, hisz itt alapította meg a 20. század elején kisrepülőgépgyárát idősebb Rubik Ernő repülőmérnök. Esztergom az Ister-Granum Eurorégió központja, és egyre bővülő kínálattal várja az idelátogatókat belföldről és külföldről egyaránt.

Esztergom szállás ajánlatkérés

Esztergom szállás ajánlatkérés

Keresse esztergomi szállását a SzállásKérés.hu belföldi szálláskereső és szállás ajánlatkérő portál segítségével. Nálunk minden szálláshelyről sok fotó, részletes leírások, pontos térképes megjelenés található. Az esztergomi szállások szűrhetőek felszereltségük, elhelyezkedésük, árszínvonaluk, kapacitásuk alapján is. A kiválasztott szállásoktól egyéni vagy csoportos szállásajánlat kérhető, melyre e-mailben közvetlenül Önnek fog válaszolni a szálláshely.

Esztergom Templomai

Esztergom Templomai

Cím: 2500 Esztergom, IV. Béla u. 3. Tel: 06-33-413-791 E-mail: harangszo@freemail.hu Részletek: - egész évben tartanak esküvőket - parkolási lehetőség hétvégén ingyenes, de hétköznap fizető - legutóbb 1989-ben volt felújítva - tizennyolcadik században épült - műemléki védelem alatt áll 2346 törzsszámon és 6227 KÖH azonosítószámon Megjegyzés: A Deák Ferenc utca és a IV. Béla király utca sarkán álló barokkstílusú templom bejárata a Pór Antal térre néz. Oracsek Ignác építész vezetésével 1755-62 között épült az 1294-ben épült templom helyén és annak felhasználásával.

Esztergom Templomai

Esztergom Templomai

Esztergom templomai Esztergom, Bazilika Esztergom, Szegényházi (fogadalmi) kápolna Esztergom, Szent Anna Kerektemplom Esztergom, Szent Rozália templom Esztergom, belvárosi Jó Pásztor temetőkápolna Esztergom, belvárosi Kálvária-kápolna Esztergom, belvárosi ferences templom Esztergom, belvárosi plébániatemplom Esztergom, belvárosi ravatalozó kápolna Esztergom, evangélikus templom Esztergom, görög katolikus templom Esztergom, református templom Esztergom, szentgyörgymezei Miklósffy-kápolna Esztergom, szentgyörgymezei plébániatemplom Esztergom, szenttamási Fájdalmas Szűz kápolna Esztergom, szenttamási Szent István kápolna Esztergom, vizivárosi ferences templom Esztergom, vízivárosi plébániatemplom

Hirdetés
Esztergom Térképe

Esztergom Térképe

Adatbázisunk Magyarország útvonalhálózatát, valamint az összes település utcaszintű térképét tartalmazza. Oldalunkon a következő szolgáltatásokat érheti el: Címkeresés Egy adott cím pontos térképi megjelenítése. Útvonalkeresés / Útvonaltervezés Két adott pont között pontos útvonalterv készíthető, amelybe további érintőpontokat helyezhet el, és az útválasztás módját is hangolhatja (legrövidebb, leggyorsabb, autóval, kerékpárral, stb...) GPS A kiválasztott pont GPS koordinátái kérdezhetők le, illetve egy meglévő koordinátát lehet megjeleníteni a térképen Nevezetes helyek/objektumok Az országban található nevezetes helyeket, intézményeket, objektumokat jeleníti meg.

Esztergom Vármegye Térképe

Esztergom Vármegye Térképe

Esztergom Vármegye korabeli térképe. A térképen látható információk, amelyeket jól ki lehet venni. A Duna folyam által két részre osztott vármegye déli részét a Gerecse (633 méter) és Pilis hegység hálózza ve, északi része igen termékeny róna és dombvidék, melyet a Garam és a Párisi csatorna öntöz. A hegyekben gazdag barnaszén és márványbányák vannak. A rónán kitünő gabona, a hegyek lejtőin jó minőségű bor terem. A lakosok közt van 62.505 magyar, 8941 német és 6432 tót, hitfelekezetre nézve túlnyomó részben katolikusok ...

Esztergomi akciós szállásajánlatok

Esztergomi akciós szállásajánlatok

Esztergomi apartmanok, vendégházak, panziók, szállodák, hotelek akciós csomagajánlatai egy helyen, árgaranciával, online- és telefonos foglalási lehetőséggel. Kollégáink bármikor rendelkezésedre állnak, így bármikor is keresel bennünket, gyorsan és természetesen ingyenesen reagálunk ajánlatkérésedre, foglalási szándékodra. Több szállásfoglalási portállal ellentétben mi nem számolunk fel semmilyen felárat foglalásodért, sőt, némely belföldi szálláshelyre az eredeti árnál kedvezőbben foglalhatod le pihenésed.

Esztergomi Éttermek

Esztergomi Éttermek

A legjobb esztergomi éttermek egy helyen! Használja az Étterem Mester keresőjét és találja meg a legmegfelelőbb esztergomi éttermet! ÚJ! - Éttermi Kedvezmények INGYEN! Fogyasszon Ön is olcsóbban kedvenc éttermében, vagy próbáljon ki egy új éttermet kedvezményesen! Kattintson ide és vegye át saját Étterem Mester Kuponjait!

Esztergomi Kisvonat

Esztergomi Kisvonat

Az Esztergomi Városi Kisvonat új színfoltja a régió lakossága és a környező településekre ellátogatók számára nyújtható szolgáltatási körnek. Meggyőződésünk, hogy látványos kiegészítője egész évben a különböző városi, illetve Euro-régiós rendezvényeknek. Emellett kulturális és céges rendezvények, gyermekprogramok megvalósításában is részt veszünk. A vonat megjelenésében, színösszeállításában eltér az eddig megszokottaktól. A színek kiválasztásában a klasszikus vasúti gőzmozdonyok és kocsik látványvilágának kívántunk megfelelni, mely illeszkedik Esztergom és környéke történelmi városképébe is.

Esztergomi könyvek

Esztergomi könyvek

Könyveinkből csak regisztrált tagjaink vásárolhatnak és csak az online könyváruházunkban leadott megrendeléseket fogadjuk el! Külföldi megrendeléseket is elfogadunk, de csak magyarországi postacímre vagy átvételi helyszínre áll módunk szállítani! Természetesen a könyvek között böngészni regisztráció nélkül is lehet. Regisztráció után (melyről rendszerünk az Ön által megadott e-mail címre értesítést küld) van lehetősége a kosárba könyvet elhelyezni, könyvet előjegyezni, a konkrét megrendelését megtenni, valamint kategóriaértesítőt beállítani.

Esztergomi Sétarepülés

Esztergomi Sétarepülés

Cégünk legfőbb tevékenysége sétarepülések szervezése Budapest környékére és bármilyen kisrepülőgéppel elérhető célállomásra. Egyéb tevékenységeink között szerepel vállalatoknak szervezett repülőgépes csapatépítés illetve kültéri rendezvényeken légi bemutatók szervezése is. Ajánlataink között megtalálható az egyszemélyes sétarepülésektől kezdve a 12 fős repüléseken át az akár 100-300 fős repülőnapok szervezése is, sőt elindítottuk légitaxi szolgáltatásunkat is. A speciális menüpont alatt megtalálhatják a különösen extrém repülős kalandokat is. Pilótáink mindegyike Magyarország egyik legrégebbi és legjobb pilótaiskolájából került ki. Ez biztosítja a különleges és biztonságos repülős élményt.

Esztergomi szállások

Esztergomi szállások

Esztergomi szállások egy helyen. Szállást keres Esztergomban? Keresse meg oldalunkon a számára legmegfelelőbb szállást Esztergomban. Kategória szerint böngészhet Esztergom összes hotelei, panziói, apartmanjai, vendégházai, kempingjei és magánszállásai között.

Tuti menü