Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cégek, vállalkozások képes leírás: Festék - Weboldal [2. oldal]
részletek »

Cégek, vállalkozások: Festék - Weboldal [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: esztergom.tlap.hu » Cégek, vállalkozások
Keresés
Találatok száma - 29 db
Festék, festékbolt Esztergomban

Festék, festékbolt Esztergomban

Látogasson el honlapunkra, és válassza ki a lakhelyéhez legközelebbi festőt, festékboltot az esztergomi festők, festékboltok közül. Honlapunkon információkat szerezhet még a festés általános témaköréről, valamint festéshez kapcsolódó rendezvényekről, termékakciókról és festékekkel kapcsolatos hírekről is.

Honlapkészítés Esztergom és vonzáskörzetében

Honlapkészítés Esztergom és vonzáskörzetében

Tényleg igaz, hogy vállalatának nem létezik honlapja? Véleményünk szerint, hogy ez ma az üzleti éltben nem megfelelő. Ebben igyekszünk Önnek segítséget nyújtani. Irodánk megtervezi weblapját, amit gyorsan, elfogadható áron programozunk le, garanciával. Ezen felül tevékenységünk közé tartozik még: domain nevek regisztrációja, webes tárterület biztosítása, e-mail szolgáltatás, webszöveg írás, továbbá keresőmarketing. Igény esetén van partnerünk, aki termékfotózással, illetve fordítással foglalkozik. Az elkészült weboldal anyagait Ön fogja tudni módosítani, mivel tartalomkezelő rendszert alkalmazunk, amelynek használata nem nehezebb, mint a Freemaillel elboldogulni. A fizetendő összeget mindig a munka határozza meg, de általánosságban annyi elmondható, hogy egy alap weboldal már 50.000 Ft-tól elkészíthető. Programozóink a szükséges szakképesítéssel és sok éves gyakorlattal rendelkeznek. Írja le igényeit most, és következő munkanapra megküldjük Önnek ajánlatunkat, ami ha elfogadható, indul a munka.

Infinitours kft

Infinitours kft

Cégbemutató Üdvözöljük az Infinitours Kft. Honlapján! Az Infinitours Kft. 1989-ben családi vállalkozásként alakult. Kezdetben még egyetlen autóbuszból álló járműparkunk az azóta tartó sikeres működésnek köszönhetően folyamatosan bővül. 9-120 férőhelyig összesen 20 saját tulajdonú, különböző típusú, felszereltségű, komfortfokozatú autóbuszt üzemeltetünk, de egy időben akár 50 buszt is tudunk biztosítani.

Internet, TV, Telefon

Internet, TV, Telefon

Oldalunkon átfogó képet kaphat az Esztergomon elérhető távközlési szolgáltatásokról. Az internetet.hu-n közel 2000 távközlési csomag van áttekinthetően,pártatlanul összehasonlítva,a tényleges éves költségekkel. A csomagokon kívül rengeteg egyéb hasznos tartalmat talál nálunk:fogalom magyarázatok,hasznos tanácsok szolgáltató választáshoz,szolgáltatókhoz leírások,elérhetőségek,ügyfélszolgálatok .

Kertépítés és kerttervezés

Kertépítés és kerttervezés

Egy ápolt kert üde látványa, és az itt eltöltött idő az egyik legjobb természetes testi-lelki kikapcsolódás. Cégünk Budapesten és környékén kertépítéssel, kertfenntartással automata öntözőrendszerek tervezésével, és kivitelezésével foglalkozik. teljes körű szolgáltatást nyújtva megrendelőinknek. Több éves gyakorlattal rendelkező szakemberek alapították Az évek alatt megszerzett tapasztalat alapján összeállított, egyedülálló öntözési- és tótechnikai megoldásokat is kínálunk vásárlóinak Munkáink. tervezése során kiemelten fontos számunkra a megrendelő kívánságai, igényei

Okos Könyvelés

Okos Könyvelés

Hatékony, gyors és olcsó könyvelés szolgáltatás, mely országosan igénybe vehető, mivel a teljes ügyintézés online történik, megkönnyítve ezzel a vállalkozások adminisztratív terheit. Új ügyfeleink most scannert kapnak ajándékba! Könyveltessen otthonról kényelmesen, az ország bármely pontjáról!

S.P. DINÁM Kft. Álmennyezet, Konténerház

S.P. DINÁM Kft. Álmennyezet, Konténerház

Vállalkozásunk profilja MERO álpadlók, a DURLUM fém álmennyezetek és világítótestek teljes palettájának kereskedelme, amelyeket igény esetén szereljük is. Ezen kívül konténerházak gyártását, és bérbeadását, esetenként épületlakatos munkákat valamint szárazépítészeti kivitelezést is végzünk. Konténerházaink egyedi igények szerint készülnek, és számtalan funkcióra alkalmasak. Gyors átfutási idővel biztosítunk megrendelőinknek üzemi kezelőépületet, építéshelyi művezetői irodát, portaépületet, őrkonténert, öltöző és WC blokkot, műhely- és raktárépületet stb.

Sétarepülés

Sétarepülés

Örömmel üdvözöljük a Kékrubin.Hu Légi Szolgáltató Bt honlapján. Cégünket abból a megfontolásból alapítottuk hogy elérhetővé tegyük bárkinek a repülés csodálatos élményét. Leginkább sétarepülésekre szakosodtunk de vállalunk repülőgépes csapatépitő tréningeket, és taxirepülést is.Az elmúlt években számtalan egyedi megrendelést teljesítettünk cégek és magánszemélyek részére ügyfeleink legnagyobb megelégedésére. Sétarepüléseinkhez kapcsolódnak ajándékutalványaink, mely tökéletes és praktikus meglepetés születésnapra, évfordulóra, nászajándékba, randevúra stb. de kikapcsolódásnak, kirándulásnak sem utolsó. Büszkék vagyunk rá, hogy egyre több utasunknak tudunk bepillantást nyújtani a repülés fantasztikus világába.

Térkövek, betonelemek a gyártótól

Térkövek, betonelemek a gyártótól

2002 óta foglalkozunk betonelemek gyártásával. Napjainkban egyre nagyobb teret követel magának az előre gyártott betonelemekkel történő térburkolás. Milyen előnyei vannak a térkő burkolatoknak? A térkövek gyártása üzemben történik ellenőrzött körülmények között, erre a célra kialakított gyártó berendezésekkel, melynek köszönhetően a térkövek felülete olyan nagy szilárdságú, hogy ellenáll a koptató hatásnak és a fagyásnak A térkőből készült burkolat lerakásához kötőanyag használata szükségtelen, A térkő burkolat fugái a csapadékvizet nagymértékben képesek elnyelni, Ha a javítási munkák szükségessé teszik a térkövet fel lehet szedni, a javítást el lehet végezni, majd a burkolatot az eredetivel megegyező minőségben újra vissza lehet építeni.

Hirdetés
Toplaser- Lézerharc

Toplaser- Lézerharc

Toplaser-Lézerharc, lézerjáték csapatépítéshez! A lézerharc egy teljesen fájdalommentes taktikai csapatjáték. Két szabadtéri, és egy fedett pályánk mellett az egész országban vállalunk kitelepüléseket. A lézerharc játék tökéletesen alkalmas születésnapokra, legénybúcsúkra, céges csapatépítésre. A játékhoz semmilyen védőfelszerelés nem szükséges! hölgyek is tökéletesen tudják játszani, mivel könnyű a fegyver, és a rajta lévő célzó eszköz még pluszban segít!

Weblap készítés

Weblap készítés

Profilunk az esztétikus, google kereső- és felhasználóbarát weblap készítés - az Ön által elképzelt stílusban, garanciával! Elsősorban olyan magánszemélyek és kisvállalkozások számára vállalunk weboldal készítést, weboldal felújítását, üzemeltetését, akiknek nincs szüksége egyedileg fejlesztett és esetenként speciális háttérszolgáltatásokat igénylő portálrendszerekre, magas előállítási és fenntartási költségekkel. Ráadásul, az általunk készített weblapjáért nem kell vagyonokat kifizetnie! Baráti áron elkészítjük az Ön számára. Nem készítünk animált, mozgó látványelemeken alapuló 'weboldalakat', mert munkánk során előnyben részesítjük a letisztult és harmonikus megjelenést, az átláthatóságot és a könnyű kezelhetőséget. Ezáltal a weblap készítése a lehető legoptimálisabb eredményt biztosítja megrendelőink számára. A színek és árnyalatok professzionális használatával, a felhasznált formák eleganciájával és jól átlátható, logikus szerkezettel sokkal sikeresebb weblapok készíthetők, mint bármilyen mozgó látványelemmel, vagy percekig töltődő hatalmas videó fájlokkal. Hiszen az esetek döntő többségében a honlap látványvilága már az első pillanatban meghatározza, hogy látogatónk a Mi ajánlatunkat választja-e vagy sem.

Weboldal készítés Esztergomban

Weboldal készítés Esztergomban

A vállalkozásuk profilja olyan esztétikus és egyszerű weblapoktól kezdve, a google keresőre optimalizált weboldalakon át olyan felhasználóbarát oldal készítése- amely az Ön által elképzelt stílusban és formában valósul. Az általunk készített weboldalakra teljes körű garanciát vállalunk! Tevékenységünket elsősorban olyan magánszemélyek és kisvállalkozások számára ajánljuk akik még nem rendelkeznek önálló weboldallal vagy a jelenlegi weblapjukkal nincsenek megelégedve esetleg szeretnék azt felújíttatni és mind ehhez olcsón, alacsony költség ráfordítással kívánják elérni. Más weblapkészítőkkel ellentétben nem nyújtunk olyan fejlesztési szolgáltatásokat amelyekhez drága és speciális háttérszolgáltatásokra lenne szükség, amelyhez ennek tükrében magas fenntartási költség is párosulna. Ezért az általunk készített weboldalak árát alacsonyabban tudjuk tartani, így olcsóbban kapja meg azt a szolgáltatást amiért máshol vagyonokat fizetne.

Tuti menü